"Melekler Sokağı"

Kitabın Adı: Melekler Sokağı
Orijinal Adı: Angel Lane
Yazarı: Sheila Roberts

Çeviren: Gülgün Kozan
Yayın Evi: Derin Kitap Yayınları
Sayfa Sayısı: 311
Tür: Aşk, Sevgi, Dostluk 


Tanıtım Yazısı:
"Sheila Roberts'ın zekice kurgulanmış romanı okuyanların kalbini ısıtıyor. Bu sürükleyici romanın gerçekçi karakterleri, kadınların hayatlarının farklı evrelerinde karşılaştıkları zorluklarla yüzleşmemizi sağlıyor."

"Heart Lake için yüreğinizi ortaya koyun!" İşte Emma, Sarah ve Jamie'nin başarmaya çalıştıkları bu: Heart Lake sakinlerinin her gün bir kişiye iyilik yapmalarını sağlamak. Ancak işler umdukları gibi gitmiyor!


Emma, Material Girls Kırkyama Dükkânı'nda bu uğurda bedava battaniye dağıtırken neredeyse iflasın eşiğine geliyor. Sarah'nın Tatlı Şeyler Fırını'nda verdiği ücretsiz hamur işi kursları, en sevdiği biblosunun esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmasıyla kâbusa dönüşüyor. Jamie'nin Çikolata Evi'nde ise bir polisin, Jamie'nin kalbinin derinlerine gömdüğü duyguları yeniden alevlendirmesi işleri tatsızlaştırıyor.


Melekler Sokağı aşk, sevgi ve dostluk üzerine insana kahkahalar attıracak bir roman. Ama özellikle, bir başkasını sevmeden önce kendimizi sevmek üzerine... Üstelik birbirinden leziz tarifler eşliğinde!



Yorumum


Sheila Roberts’dan içinizi ısıtacak bir dostluk hikâyesi Melekler Sokağı. Olağanüstü güzellikteki bu romanı okurken kendinizi romanın içinden bir karakter gibi hissedeceksiniz. Kapak illüstrasyonuna da bayıldığımı söylemeden edemeyeceğim. 295.sayfadan itibaren karşınıza çıkan birbirinden güzel 12 adet tarifle(Kurabiye-Kek tarifleri)pekiştirilen roman her açıdan kusursuz. İçerik hakkında başka bir şey söylemeye gerek yok çünkü arka kapak tanıtım yazısı içeriği fazlasıyla açıklamış. Son olarak bu kitabı herkese tavsiye ettiğimi belirtmek isterim.
Lütfen bizden yorumlarınızı esirgemeyiniz… 


Puanlama:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠