Kitap Kardeşleri ile Blog Turları || 3.Blog Turu 5.Gün || Uzun Yağmurlardan Sonra "Yorum" - BSBT


Kitabın Adı: Uzun Yağmurlardan Sonra
Orijinal Adı: The Look of Love
Yazarı: Bella Andre
Çeviren: Selin Gül Seçer
Yayın Evi: Novella Yayınları 
Sayfa Sayısı: 331
Tür: Romantik, Erotik
Seri: Sullivan Serisi I.Kitap



Tanıtım Yazısı:
Hayatımda ilk kez kendim için savaşacağım. İçimde, derinlerde bir yerde bu savaşı kazanacağımı biliyorum.

Chloe hayat
ı boyunca gerçek sevgiyi aramış, evliliğinde bunu bulacağına inanmış fakat hayal kırıklığına uğrayarak ilişkisini bitirme noktasına gelmiş genç ve güzel bir kadındır. Chase ise her zaman güzel kadınlarla beraber olup tek gecelik ilişkiler yaşayan yakışıklı bir adam… Bambaşka hayatlara ait bu iki insanın yolları yağmurlu bir gecede Chloenin aracının kullanılamayacak duruma gelmesiyle kesişir. Genç adam, Chloeye yardım edip onu yakından tanıdıkça hayatını sonsuza kadar değiştirecek olan kadını bulduğunu fark eder. Fakat Chloenin kalbini ve güvenini kazanmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Bir erke
ğe yeniden güvenmemeye yeminli bu genç kadın için Chase bir istisna olmayı başarabilecek midir?

Yorum

Bella Andre, "Uzun Yağmurlardan Sonra" romanı ile size beklentilerinizi değil ama beklentilerinizden fazlasını sunuyor.  Genelini (%85-%90) cinselliğin oluşturduğu eserimizde Sullivan'lardan ilk-kincisi olan Chase ve aşık olduğu kişinin, Chloe'nin maceralarını içeriyor.

Chloe, eski kocasının baskısından yaralı bir şekilde kaçarken yolda aracı kaza yapar ve ona yardımcı olan kişide Chase'dir. Bu karşılaşma onları birlikte tutkulu geçirecekleri beraberliklere taşıyacaktır.

Açıkçası şunu söylemeliyim ki genel olarak beklediğim gibi değildi ve öyle ki aşırı cinsellik unsuru bulunması beni rahatsız etti. Benim tam olarak beklediğim roman iki karakterimiz arasında birbirinin arasında gerçekleşecek olan aşkın Chloe'nin güvensizlik problemi yaşamasıyla sarsılmasıydı. Ama yine de genel olarak güzel bir eser.




Lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin...

Puanlama: 


BSBT
"Brothers and Sisters Book Tours"


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠