İkinci Çekilişimi Kazandım Ben

Evet efendim doğru duydunuz ikinci çekilişimi kazandım ben. Sevgili yazarımız H. Hüseyin Ütün, Arkası Yarın Roman adlı blogunda kendi yazmış olduğu ilk kitabı “Yarım Yüzlü Adam”ı 7 arkadaşa hediye edeceğini duyurmuştu. Tabi bende okumayı seven biri olarak bu çekilişe katıldım ve yedi kişiden biri oldum. Kitap tiyatro oyununun senaryosu şeklinde yazılmış. Şu anda 80.sayfadayım ve gerçekten çok güzel ilerliyor. (Fırsat buldukça tiyatro oyunu izlememim faydaları.) Kitaba başlarken ilk on-on beş sayfayı sesli okursanız ve karakterlere uyum sağlarsanız konuya hakim olmanız kolaylaşıyor. Bu güzel hediyesinden dolayı sevgili yazarımız H. Hüseyin Ütün’e sonsuz teşekkürlerimi sunar ve edebiyat hayatında başarılar dilerim. En kısa zamanda kitap analizimi yayımlarım.


6 yorum:

  1. Şu an taşınıyor olmasaydım ben de sanırım seninle aynı sayfalarda olurdum. Daha çok meraklandırdın beni. Evet çekilişi kazandığımız için çok şanskıyız. Harika bir kitaba benziyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle aynı sayfalarda olurduk çünkü kitap tür itibariyle yavaş okumayı gerektiriyor.

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bende sizi kitopkolik ve maxkitap aracılığıyla kazandığınız kitaptan dolayı tebrik ederim.

      Sil
  3. Hüseyin Bey'le blogu ya da çekilişi sayesinde tanışmış olduk. Ben de kitabını çok beğenmişti. Hüseyin Bey'in kitabıyla tanışmış şanslı kişilerden olarak 2. kitabını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten çok güzel bir kitap. KPSS yüzünde okumaya devam edemedim ama en kısa zamanda okuyup yorumumu yapacağım.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠