Bifincankahve ile Kırtasiyeleştik Biz...

Evet, sonunda son etkileşimdeki hediyelerim geldi. Bloğumda düzenlemiş olduğum 2. Kırtasiyeleşelim mi? etkinliğime katılmayacağımı belirttikten sonra sadece üç kişi katılınca mecburen kendimi de katmak zorunda kaldım. İyi ki de katılmak zorunda kalmışım. Bu etkinlikte Bifincankahve’nin sahibesi ile tanıştım ve birbirinden güzel şeyler edindim. Kargom yanlışlıkla başka başka yerlere gidince üç-dört belki de beş gün geç elime ulaştı. Ama sonuçta paketi elime alınca bunun hiçbir önemi kalmadı. Şimdi boş verelim bunları da hediyelerime geçelim.

İlk önce toplu bir resim.

Kitap ne alaka diyenlere; paketin içine bir adet kitap koyabilirsiniz ama lütfen kırtasiye temamızı bastırmasın yani daha fazla kitap olmasın diye belirtmiştim.
Kitabıma geçecek olursak: Derin Kitap Yayınlarından çıkmış olan ve Mark Boyle’nin yazmış olduğu “Mete-lik-siz” adlı kitap 210 sayfa. Benim şu anda kapağı çok hoşuma gitti, okuyacağım zaman konusunun da hoşuma gideceğine inanıyorum. (Kapakta paradan yapılmış balık var.)

Sevgili Bifincankahve’nin bana gönderdiği not defterlerinden ilki kedi temalı ve iç kısmı çizgili (Çizgili defterler bayılırım.) ve Mikro marka.


İkinci not defterim benim çok ama çok hoşuma gitti. İçi her ne kadar kareli olsa da dışı beni benden aldı diyebilirim. (Dış yüzeyinde eski telefonlar ve hangi yıla ait oldukları yazıyor.) Bu arada not defteri Meteksan marka.

Stickerlarıma geçecek olursak. İki paket stickerım var ve Rubenis markalılar. Birinde müzik aletleri yer alıyor ki bende aynısını ilk kırtasiyeleşme etkinliğimde sevgili Nur Böjük’e hediye etmiştim. İkinci Stickerım ise kirpi ve yıldız şeklinde, dokulu bir sticker. Benim çok ama çok hoşuma gitti diyebilirim.

Bundan sonraki ürünlerim işte bu küçük, çıtçıtlı, şeffaf dosyanın içinden çıktı. Hep büyüğünü görüyordum bu dosyanın, hatta bir tanede ben almıştım ama şimdi küçüğüne sahip olunca küçük evraklarımın ne kadar çok olduğunu anladım.

Kalemlerim koyu yeşil ve kırmızı rengindeler. İkisi de Faber Castell markasının Grip Finepen 0,4 serisine aitler.


Bu ayraçtan ne kadar zamandır istiyordum. (Bende ayraç edinme hastalığı varda.) Birde bunların çubuğunu bulsam kendimde yapacağım böyle tip ayraçlar ama bir türlü bulunmuyor bu muayene çubuklarından.


Evet, ailemizin son üyesi ise beş renkli (Mavi, Açık Yeşil, Sarı, Pembe, Turuncu) post-it’im. MEMO markalı bu post-it’in her bir renginden 25 tane var.

Son olarak bana bu hediyeleri gönderen sevgili Bifincankahve’ye sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Gerçekten birbirinden harika ve güzel şeyler göndermiş bulunmakta kendisi. Yazımı paketim geldikten bir gün sonra yazdığım için mutluluğu tam olarak aktaramadım. Lütfen beni affedin ve mutlaka Bifincankahve’nin bloğuna bir göz atın. Kendisi çok güzel konulara değinip okuyucuları için güncel kalıyor.


6 yorum:

  1. Hepsi çok güzel, güle güle kullan canım , ben de bir ara dondurma çubuklarına bakıp bakıp bunlardan ayraç yapılır ya diyordum:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bende aslında dondurma çubuklarını düşündüm ama onlarda çok küçük ince ve kısa kalıyorlar.

      Sil
  2. Hediyeleriniz güzelmiş iyi günlerde kullanın. Benim hediyelerimde geleydi bende ayrı sevinirdim ama ilk etkinlikte eşleştiğim kişi bana hediye göndermedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Hediyenize hayla kavuşamamış olmanız gerçekten beni çok üzdü. Bence sizde "Deniz Yıldızı" adlı bloğun sahibesi gibi eşleştiğiniz kişiyi bloğunuzda deşifre edin ki başka biri böyle sorunlar yaşamasın.

      Sil
    2. bir yanım ifşa etmem gerektiğini söylüyor öteki yanım. Bir mazereti vardır etme diyor. Ne zamana kadar sabrederim bilemiyorum.

      Sil
    3. Aradan iki ay geçti neredeyse. İfşa etmeniz bence başkası içinde iyi olur. Siz yazdıktan sonra o bloğu kontrol ettim ve şunu gördümkü bloğ güncel. Demekki arkadaşın bir mazereti olamaz. Evinde interneti olmazsa veya başka bir şey olup yazı yazamazsa anlarım ama bu durumda ifşa edilmesi sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum.

      Sil

Kopyala-Yapıştır yaparak İfade bırakabilirsiniz!
😂😉😊😋😍😘😗😙😚🙂🤗😇🤓🤔😐😑😶🙄😏😯🤐😮😥😣😒😓😔😕🙃😟😞😖🙁😢😭😦😰😳😵😡😠